maanantai 20. tammikuuta 2014

Tarpeetonta


 Mustat lasten nahkaiset juhlakengät (2e), jotka eivät kuitenkaan olleet Esikoisen eikä pikkupojan mieleen - jatkavat kiertoon. Crocksit (4e) Kosmalle kesäksi mökille. Lisäksi palapeli (4e), Longchampin (aito?) pikkukukkaro (5e) ja käyttämättömiä villasukkia (6e/kpl).

Villasukkia kudon koko ajan itsekin, mutta jos näen halpoja (!) sukkia myynnissä, en voi olla ostamatta varastoono (!). Samanlaisia pikkukukkaroita minulla on jo kaksi ennestään, mutta kun takastan niitä. Kuulin myyjältä, että voisi myös pestä (käsin ja fairylla). Palapelejäkin riittää, mutta Ravensburgeja en voi vastustaa.




Gantin mekko


Ostin ihana Gantin mustan/tummansinisen mekon Kauniista Veerasta. Mekko on viskoosia ja alaosa kauniisti vekitetty (mikä ei näy kuvasta). Maksoi 50 euroa! Mutta rakastam sitä ja aion käyttää astamieni mustien pillifarkkujen kanssa. Eli olen muuttamassa tyyliäni vähän hippisuuntaan!

Maria


Jäähallin kirppikseltä Marmekon pallokuvioinen body eurolla.

lauantai 18. tammikuuta 2014

Halpaa ja hyvää


Jäähallin kirppikseltä löytyi pikkupojille ihana vihreä, itsetehty villapusero (1e), iso kasa muovieläimiä (1e), tummansiniset puuvillasormikkaat (0,5 e) ja kolme minipalapeliä (yht. 0,5e) ravintolaan hätävaraksi.




Kirjoja ja koiraleluja


Kolme hyvää kirjaa - joukossa Fosterin klassikko Talo jalavan vieressä - yht. 2,5 euroa ja kaksi koirapalloa (0,5 e). Jäähallin kirppis oli täynnä myyjiä, mutta epäviihtyvyys jatkuu. Osa myyntipaikoista oli tosi kylmiä ja myyjät olivat pukeutuneet täydelliseen talvivarustukseen. Hallissa ei ole myöskään kahvilaa, yksi epämääräinen kioski, jossa ei yhtään istumapaikkoja.


perjantai 17. tammikuuta 2014

Tammikuun tuhlailut


Ostin alesta (-50%) Peak Performacen kaksi puseroa, toinen ihana ohut valkoinen ja toinen viininpunainen urheilupaita. Lisäksi ostin täyshintaisen (n. 13e) viskoosialuspadan. Edellinen on jo aika kulunut - rakastan niitä. Koko 44 on riittävän pitkä ja pitsi on naisellinen, vaikka muuten aluspaidan käyttö lienee aika mummoa.




keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Jatko

Aloitin tämän blogin tasan vuosi sitten (täällä). Tarkoitus oli kokeilla yksi vuosi, mutta jatkan vielä ainakin vuoden 2014. Alla listaus vuoden 2013 ostoista ja lipsahduksista.

Kirppuostoksista osa on ollut turhia ja jäänyt käyttämättä, kuten Kauniista Veerasta ostetut takki ja kengät (täällä) sekä nauhakengät (täällä). Ihana pellavamekko odottaa vielä kesäilmoja (täällä).

Onnistuneita kirppuostoja ovat olleet mm. harmaa kollari (täällä), vaalenpunainen neulepusero (täällä), lime neuletakki (täällä), kevättakki (täällä), Sandin villatakki (täällä) ja ohut harmaa villapusero (täällä).

Suosikkejani ja paljon käytettyjä kirppuostoja ovat olleet ohut pellavapusero (täällä), koiran kuljetushäkki (täällä), pikkupoikien työhaalari (täällä), lastetuolit (täällä), muumityynyliina Mummin pikkuyötyynyyn (täällä), joulupöytäliina (täällä), Safkaa-keittokirja (täällä), Linnoinmaan villatakki (täällä), harmaa fleecejakku (täällä), pikkujakkarat (täällä ja täällä) ja Rukan musta sadetakki (täällä).

Lipsahduksia vuoden 2013 aikana on ollut vajaa 20, niistä iiiihanimmat ovat pellavainen juhlahame Tallinasta (täällä), Samuin puuvillajakku ja legginsit 70%:n alennuksesta (täällä), turkoosi pellavapusero (täällä), turkoosit pellavahousut alesta Ranskasta (täällä), Marimekon taskumekko (täällä) ja iki-ihanat FilippaK:n pillifarkut (täällä). Lipsahduksista vain viisi vaatetta maksoi yli 100 euroa ja useimmat olivat alesta. Marimekon joulumekko ja Filippan farkut ostin ilman alennuksia.